Ricky, el profesor de tenis

José Luis Redondo
Tots els públics

Ricky és: un home de mitjana edat, ros, bonic, alt… o bo, no tant…
Ricky és: un esportista àgil, ràpid, hàbil, fort… o bo, té força…
Ricky és: un professor de tennis boig, espontani, enginyós, divertit… bo…
DIVERTIDÍSSIM!

Aclamat per la crítica i el públic en els anys huitanta, Ricky era un esportista d'elit, d'èxit: Wimbeldon, Open USA… no hi havia torneig que se li resistira. Però un bon dia, un desafortunat test antidopatge va acabar amb la seua carrera.
Des de llavors, Ricky mai va aconseguir recuperar la seua popularitat i és per això ara, en plena crisi dels quaranta, Ricky, es llança als carrers per a tractar de demostrar que el seu talent i les seues grans capacitats (tant dins com fora de la pista) continuen intactes.

Ricky ara és un professor de tennis molt particular que ofereix classes magistrals de tennis allà on el públic li vulga prestar una mica d'atenció, la qual intentarà captar coste el que coste utilitzant el seu gran sentit de l'humor i diferents tècniques de circ com els malabars, equilibri sobre rulo o la parada de mans en cadires. Tot això per a intentar que el públic li vulga tant com el sempre ha volgut el seu esport:
EL TENNIS.

Més info de la companyia

Horaris

Dissabte 30/09/2023 - 18:00
crossmenuchevron-up-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram