A rienda suelta

Cia. Du'K'tO
Tots els públics

A Rienda Suelta és deixar-se emportar; és fer volar la imaginació a través del joc i del record, gaudint d'aquest moment de forma col·lectiva. Tres amics que es diverteixen entre ells i amb el públic, expressant-se amb un llenguatge acrobàtic, dansat i en clau d'humor.

L’espectacle parteix de jocs simples i reconeixibles que, amb aquest “deixar-se emportar” del propi grup acaba per construir estructures de moviment més complexes i virtuoses. La companyia presenta una proposta plena de vitalitat, humor i plasticitat, que pretén crear noves oportunitats de relacionar-nos entre nosaltres a l’espai públic.

A Rienda Suelta també es planteja la relació entre els intèrprets i el públic. Com les dinàmiques que creen un grup de persones poden sentir-se com identitat pròpia i, al mateix temps, convidar als espectadors a que es contagiïn d’una mateixa energia, d’una mateixa vivència?

A l’espectacle es desdibuixa la línia que separa l’espai escènic de la resta de l’espai públic, fent que els intèrprets puguin estar immersos entre el públic i que es creï una relació tan propera que, per moments, no es pugui diferenciar.

Més info de la companyia

Horaris

Dissabte 14/10/2023 - 18:00
crossmenuchevron-up-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram