ARTISTES
TALLER DE CIRC FAMILIAR
Sargantana Circ Inclusiu

 +INFO 

Vine a tocar el circ amb les mans! Una activitat lúdica on descobrir els elements del circ a través del joc i l'experimentació. Taller de circ familiar per a descobrir els malabars en un entorn lúdic i participatiu.

Tots els públics
30 set, 19:30h - Plaça de Patraix
2 oct, 11:30h - Paiporta
8 oct, 11:30h - Passeig d’Aragó 62 (Alboraia)
15 oct, 11:00h - Jardins del Palau de la Música
16 oct, 11:00h - Jardins del Palau de la Música


CIRCONVIVENTS
Assoc. Valenciana de Circ // Escola Dinamic // Espai Òrbita // Creat Circ // Sargantana Circ Inclusiu

 +INFO 

Mostres d'alumnes d'Escoles de Formació en Circ valencianes, representatives i de llarga trajectòria, que es trobaran per a exhibir el treball realitzat durant el curs. Alumnes de circ social, i alumnes de formació professional de circ, de diverses escoles valencianes, mostraran el seu talent amb espectacles de clown, acrobàcies, aeris, malabars, i molt d'art.

Per tercer any consecutiu organitzem dins del festival un espai de trobada per a escoles de circ de diferents àmbits, acostant el circ professional i el món laboral a la realitat de les escoles i centres de formació. Una "Circonvivència" per a teixir xarxes entre artistes, alumnes, escoles, companyies, entitats i associacions al voltant del circ.

Enguany, gràcies al suport de La Universitat de València, i el seu programa Activa FEST, donem cabuda a aquest cicle al centre cultural La Nau.

Tots els públics. ACCÉS LLIURE FINS COMPLETAR AFORO.
1 oct, 18:30h - La Nau UV (Claustre)
1 oct, 20:00h - La Nau UV (Sala M. Salvador)


SAVE THE TEMAZO
Col·lectiu F.r.e.n.è.t.i.c.

 > VÍDEO  +INFO 

Cada 35 minuts desapareix un temazo al món. SAVE THE TEMAZO és una ONG internacional que lluita per rescatar el valor emocional de la música, investigant les connexions musicals i sonores que hi ha al món i la seva influència a nivell social, cultural i artístic.

Tots els públics
2 oct, 18:30h - Plaça 3 d'abril (Paiporta)LETRISKA INMOBILE
Isla Letriska

 > VÍDEO  +INFO 

Isla LeTriska presenta aquest delirant espectacle en el qual combina disciplines de nou Circ i clown amb excentricitats i jocs amb el públic. Un personatge elèctric i molt boig sorprendrà a tots realitzant proeses com: increïbles malabars, donar-li nous usos a objectes quotidians, barallar amb el públic, cantar o convertir a un xiquet en un gran artista de circ. Habilitat, perspicàcia, velocitat mental i sobretot ximpleria, molta ximpleria. Petits i grans trauran al boig que porten dins.

Tots els públics
4 oct, 18:00h - Biblioteca CLARA SANTIRÓ I FONT - Cal reservar en la Biblioteca
6 oct, 9:30h - Biblioteca AZORÍN (PATRAIX) - Reservat escolars
6 oct, 10:30h - Biblioteca AZORÍN (PATRAIX) - Reservat escolars
9 oct, 20:00h - 
Plaça de Patraix


SIN MEDIDAS
Jano

 > VÍDEO 

No tens una segona oportunitat per a una bona primera impressió. Però vull tornar a intentar-ho. Jano juga com un xiquet atrapat en les pors d'un adult. Mescla la destresa dels malabars, la força de les acrobàcies i l'enginy desenfrenat amb la participació del seu públic. Celebrar un gol, saltar la corda, caminar una distància sobre les teues mans, somiar veient les estreles, imitar un ball ridícul, fer una broma o creure en la màgia...

Tots els públics
4 oct, 9:30h - Biblioteca CLARA SANTIRÓ I FONT - Reservat escolars
6 oct, 18:00h - Biblioteca AZORÍN (PATRAIX) - Cal reservar en la Biblioteca
8 oct, 17:30h - Jardins del Palau de la Música


LABORATORIO PARA 3 PAYAS@S
La Mexicana

 +INFO 

Cabaret excèntric contemporani.

Actuen: Sergio Claramunt, Haydee Bañales i Cristophe Dussauge. Veu i piano Rafa Bourbon.

Espectacle creat a partir d'una residència artística en el centre de Formació sobre l'Art del Gest a Benicàssim. Ens interroguem sobre el CLOWN Contemporani i els mecanismes de l'Humor físic, a més de les fronteres amb altres territoris dramàtics.

Tots els públics

8 oct, 18:00h - Passeig d’Aragó 62 (Alboraia)
11 oct, 19:30h - Jardins del Palau de la Música


GALA DE CIRC JOVE
Cía. Elefanti

 +INFO 

Gala de circ integrada per joves artistes italians, participants del projecte d'intercanvi juvenil europeu Erasmus+ de Sargantana Circ Inclusiu. Des de la Compagnia Elefanti (Nàpols) ens faran passar una vesprada inoblidable amb acrobàcies, clown, malabars, màgia, molts riures i un gran final que fascinarà a tothom.

Tots els públics
8 oct, 19:30h - Jardins del Palau de la Música


CONFORT
Circo G

 > VÍDEO  +INFO 

Aïllat durant el confinament, un món màgic comença a sorgir, en el qual la incertesa i la por són eclipsats pels somnis més esperançadors. Davant l'atenta mirada de la seua intrigant companyia, i amb la televisió i una finestra com a únic contacte amb la realitat, transitarà una muntanya russa d'emocions, recordant-nos entre riures i riallades les desficaciades situacions viscudes durant el confinament.

Existeix un fràgil llindar que traspassen aquests personatges, sent arrossegats cap a la bogeria i l'incoherent, on les dimensions de la seua imaginació es multipliquen donant lloc a situacions surrealistes, absurdes, oníricament acrobàtiques i extravagantment còmiques.

Tots els públics
8 oct, 19:30h - Passeig d’Aragó 62 (Alboraia)
9 oct, 19:30h - Jardins del Palau de la Música


NOTTE DI FUOCO
Art Hub

 +INFO 

L'ésser humà porta dominant el foc des de fa milions d'anys. Quina és la seua màgia? Aqueixa que tant ens atrau? Des d'Itàlia, una història on la fascinació i la dominació del foc, comptada a través d'uns enigmàtics personatges amb els seus malabars i objectes roent, farà vibrar al públic i omplirà la nit valenciana de calidesa i fantasia.

Tots els públics
8 oct, 22:00h - Jardins del Palau de la Música


GALA DE CIRQUERES
Varies artistes de la Comunitat Valenciana

 +INFO 

La Gala de Cirqueres mostra el resultat d'una xarxa local de treball, reflexió, amistat i suport mutu entre dones que procedeixen de diferents entitats, escoles, associacions i companyies de circ.

+7 anys
8 oct, 22:30h - Passeig d’Aragó 62 (Alboraia)


POI
Cía. D’Es Tro

 > VÍDEO  +INFO 

És la història d'un home rural atrapat des de la infància per l'efecte giroscòpic de la seua baldufa. Un viatge d'embolics i girs que ens transporta al joc, un dels estats més importants de la vida. Fusionar les arts del circ amb el popular joc de la baldufa i les arrels de la cultura mediterrània és el principal objectiu d'aquest espectacle de caràcter contemporani.

Tots els públics
9 oct, 17:30h - Jardins del Palau de la Música


RUDINI
Rudy Caggiano

 > VÍDEO  +INFO 

Rudinì és un pallasso partenopeno, nascut fa 20 anys als carrers de Nàpols. El seu espectacle és sincer i romàntic, però no li falten girs! Veuen i deixa't encantar pels seus peluixos, Rudinì t'està esperant.

L’espectacle de l’11 d’octubre als Jardins del Palau serà una mostra de circ social de la Compagnia Elefanti i el Quartieri Spagnoli de Nàpols, presentat per Rudini.

Tots els públics
11 oct, 17:30h - Jardins del Palau de la Música (Rudini + Circ Social Cia. Elefanti)
12 oct, 19:00h - Plaça de Patraix (Rudini)


OYUN
El Fedito

 > VÍDEO  +INFO 

En Oyun (del turc joc) tot gira entorn de les olles i altres elements quotidians i a mesura que va construint un artefacte en equilibri el malabarista va creant l'espai, dibuixant l'aire, i sobretot jugant i desafiant a la gravetat. Un espectacle únic i innovador per a tots els públics, que combina humor, originalitat, ritme i depurada tècnica de malabars que sens dubte no deixarà indiferent a l'espectador.

Tots els públics
12 oct, 17:30h - Jardins del Palau de la Música


POTTED
La Trócola

 > VÍDEO  +INFO 

Potted part de la premissa de la innovació artística. Els quatre membres de la companyia, s'uneixen amb l'interés de crear un espectacle únic i original, basat en la investigació de l'espai, els objectes, les estructures i el ritme. La intenció és posar en crisi el sentit de l'objecte, per a arribar a la seua essència, creant una comunicació directa amb l'espectador, carregada d'energia i impacte visual.

Aquesta ambiciosa i diferent proposta, cerca els punts comuns entre: l'harmonia escultòrica i el caos, l'estàtic i el dinàmic, l'artificial i l'orgànic, la gravetat i la ingravitació, els límits de l'objecte, les persones, i l'il·limitat… Una creació innovadora, àgil i suggeridora. T'ho perdràs?…

Tots els públics
12 oct, 19:30h - Jardins del Palau de la Música


B.O.B.A.S.
Cía. Jimena Cavalletti

 > VÍDEO  +INFO 

Projecte B.O.B.A.S. (Banda Orquestral Benèfica d'Actes Sepulcrals)

Una humil banda musical organitza cerimònies d'enterrament, però aquesta vegada el capellà i el mort no arriben. Aquestes tres músiques, durant el retard del difunt, comparteixen al costat de la família i amistats una espera summament incòmoda… i desastrosa.

Amb trompeta, bombardí, caixa i platet, aquest trio de B.O.B.A.S. transforma una situació dramàtica en una comèdia d'accidents. En terra, a l'aire lliure, sense necessitat d'electricitat i fins amb la possibilitat de fer-ho sota la pluja, aquest trio de clown clàssic alhora que contemporani, aprofitarà l'ocasió per a fer-nos riure de coses bàsiques.

Tots els públics
15 oct, 17:30h - Jardins del Palau de la Música


MEMPHIS ROCK & CIRK
La Finestra Nou Circ

 > VÍDEO  +INFO 

Espectacle que ens proposa un viatge al Memphis, un mític i original bar de rock americà dels anys 50, on cada nit un peculiar cambrer rep a un grup d’amics. 6 personatges molt diferents entre si que descobreixen que junts són capaços de formar el seu propi grup musical i de mostrar les seues més diverses habilitats circenses.

Música en directe, malabars, acrobàcies, aeris i humor en una frenètica i desenfadada història de trobades i desacords a ritme de Rock&Roll. Una invitació a un viatge en el temps, a l’estètica i música de la dècada dels 50, a reflexionar sobre els estereotips i relacions de gènere en aquella època i com poden, o no, haver canviat en l’actualitat…

Tots els públics
15 oct, 19:00h - Jardins del Palau de la Música


SOLO
Roi Borrallas

 > VÍDEO 

El hàbitat natural de qualsevol pallasso és l'escena, amb el seu públic. Però què passa quan es queda només? És en el camerino on es mescla la persona i el personatge. On es desdibuixa la línia que els separa. Uns llimbs que no és l'escenari ni la vida real. És en aqueixa frontera on té lloc aquest espectacle...

Passen i vegen la rebotiga d'aquest artista, els seus idees i bogeries. Vegen com es defensa de la soledat i la rutina amb imaginació i humor. Passen i vegen el que ningú veu. Una persona davant si mateixa. Un actor sense públic, un pallasso quan ningú l'observa.

Tots els públics
15 oct, 20:30h - Jardins del Palau de la Música


A XUPARLA KABARET
Col·lectiu Cabaret Punk i Las Pelusonas

 > VÍDEO  +INFO 

És la fusió de diversos artistes i companyies de circ i clown i música. Ens reunim per a crear un espectacle ple d'humor, improvisació, i música en el cor. Una creació en directe sota la màgia de la música i la frescor dels nostres números en directe. I el que passe en aquest còctel... A Xuparla!

Públic adult

15 oct, 22:30h - Jardins del Palau de la Música


LA BELLA TOUR
La Bella Tour

 > VÍDEO  +INFO 

Quan el circ estava en plena expansió i el públic aclamava les habilitats dels acròbates i el coratge dels domadors nit rere nit, els pallassos eren l'ànima de l'espectacle, fent riure tant a xiquets com a adults.

Ara ja no queden malabaristes, ni acròbates, ni màgia, ni mossos de pista. Només aquests dos pallassos i la seua herència circense dins d'una caixa. Dia rere dia, poble rere poble intenten, amb esforç, mantindre la tradició familiar. A vegades amb èxit, unes altres amb catastròfic resultat. En qualsevol cas, no tiraran la tovallola fins a aconseguir el seu propòsit: La riallada del públic!

Tots els públics
16 oct, 17:30h - Jardins del Palau de la Música


EL DESIG D’ESTAR JUNTS
Sargantana Circ Inclusiu

 > VÍDEO  +INFO 

Sis desconeguts arriben a un espai brut i abandonat. Cadascú carrega amb la seua vida i les seues circumstàncies particulars. De fet, són sis éssers vius prou diferents que comparteixen, però, un mateix llenguatge: el circ. I allí estan, a punt d'estrenar un espectacle que no han assajat mai, que comença en una hora, que sembla no hi anirà a veure ningú. I en eixa intimitat de l'espera, de no saber què han de fer, potser troben un inesperat espai de llibertat. Un lloc on transformar-se en uns altres éssers vius.

De vegades, ens fan oblidar tot el que som capaços de fer junts. El desig d'estar junts.

Tots els públics
16 oct, 19:00h - Jardins del Palau de la Música


CRAZY SAFARI CIRCUS
Les Dessous de Barbara

 > VÍDEO 

Robinson el colon i Melvyn la zebra ens esperen per a començar el Safari més increïble que mai haja existit, on humans i animals ens sorprenen amb contorsions impossibles, malabars, natació sincronitzada eqüestre, tir amb arc i domatge contemporani.

En un ambient absurd i amb un decorat tronat, ens proposen un joc: fer caure a la zebra en la piscina encertant en una diana amb una pilota. La recompensa per al guanyador? Simplement veure a la zebra caure, obtindre una victòria enfront d'un animal indefens, ser el guanyador davant una multitud... Per què gaudim tant de la desgràcia aliena?

+7 anys
16 oct, 20:30h - Jardins del Palau de la Música