Tenim un festival de circ valencià majoritàriament, que es completa amb espectacles nacionals que han obtingut un gran reconeixement i premis pel públic i el sector professional.
 Igual que altres anys, en Valencirc treballem en xarxa amb les Festes Populars de Patraix i el Festival Mostra Viva del Mediterrani, a més, afegim les Biblioteques de València, i els Municipis de Paiporta, Meliana i Alboraia, amb els qui continuem creixent per a oferir més de 50 activitats entre actuacions, xarrades, tallers i exhibicions de circ social.

Continuem apostant pel Nou Circ i els espectacles dirigits a tots els públics, i mantenim les noves línies artístiques, com a espectacles infantils, adults, nocturns, etc.
 El Circ Social i els Intercanvis Juvenils Europeus tornaran a ser presents, amb l'exhibició de diversos espectacles integrats per joves amb diversitat funcional i joves artistes procedents d'Itàlia.Com sempre, les exhibicions seran en l'espai públic, gratuïtes i en la seua majoria, a l'aire lliure.