¡Abrimos convocatoria del IX FESTIVAL VALENCIRC 2021!


De nuevo vamos a poder disfrutar de unos días en los que el Circo tomará la ciudad de Valencia. 

Como en otras ediciones, será durante los tres primeros fines de semana
de octubre de 2021, a falta de concretar las fechas exactas.

Buscamos espectáculos de calle, de sala, para público infantil, familiar, adulto, 

con distintas líneas artísticas, pequeño, medio y gran formato. Todo tiene cabida.


El plazo de recepción de propuestas es del 22 de marzo al 5 de abril de 2021.


 FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN Durante las próximas semanas cerraremos la programación, e iremos contestando a vuestras propuestas.

 

Mucho Circo!

El equipo del IX Festival Valencirc


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tenim un festival de circ valencià majoritàriament, que es completa amb espectacles nacionals que han obtingut un gran reconeixement i premis pel públic i el sector professional.
 Igual que altres anys, en Valencirc treballem en xarxa amb les Festes Populars de Patraix i el Festival Mostra Viva, amb els qui continuem creixent per a oferir 15 activitats entre actuacions, xarrades i exposicions de circ social.
Continuem apostant pel Nou Circ i els espectacles dirigits a tots els públics, i mantenim les noves línies artístiques, com a espectacles infantils, adults, nocturns, etc.
 El Circ Social i els Intercanvis Juvenils Europeus tornaran a ser presents, amb l'exhibició de diversos espectacles integrats per joves amb diversitat funcional i joves artistes procedents d'Itàlia.Com sempre, les exhibicions seran en l'espai públic i gratuïtes.